INFO

.AQUEST CAP DE SETMANA 13 D'ABRIL, SEMI-ESPECIAL A LA BRUFAGANYA. Sortim lloc habitual a 7:15h

28 d’abril 2013

ELS ACA ALS MONEGROS

Batua quina pluja. Des de les 06:00 del matí que els WhastApp no paraven i tot per res ja que encara que s'ha decidit sortir finalment a les 08:00 per els voltants d'Igualada ja que es donava la sortida de La Portals anulada la pluja ens ha fet fer l'especial d'anar a esmorzar en cotxe a Castelloli.
Tot i aixó hi ha hagut uns "valents" que han anat a fer la Monegros i mira per on, allà no hi ha plogut.
                                                **********************************
Sortim d'Igualada a les 8 am, amb direcció a Sariñena, poble on es celebra la cursa, fem 2 hores i pico de camí amb parada per esmorzar inclosa. Quan arribem a Sariñena l'ambient i la moguda es increïble!! Miris on miris només veus bicicletes!!

Anem a per els dorsal corresponents i fem un tomb pels estands del recinte, ja que la cursa comença a 1:30 pm, aquesta gent d'Orbea tenen una organització brutal.A la 1:00 pm, després de muntar bicis, canviar-nos, comencem a fer cua a la sortida, els nervis ja surten!! Quin mar de ciclistes, no ho puc afirmar però crec que hi devien haver al voltant de 4600 o 5000 bicicletes!.A les 13:30 sortida!!! Salvatge moure tanta gent, la primera hora de rodatge entre un munt de tios! Un para i engega continu, degut a que la gent li feia mandra enfangar-se, jejeje, la nit abans va ploure i havien força tolls i fang!!

A les primeres pujades ja es comença a estirar i a partir d'aqui "GAS"...Al cap d'urna estona comença a sortir el sol i gaudim d'un dia esplèndid, anem rodant i passant a gent.Als voltants de les 4-5 comença a alçar-se el Cierzo, i per mes "inri" la segona meitat del recorregut tota amb vent de cara!!

Al cap de 115 km arribem a la meta!!!!

Quina experiència! Ara toca neteja de bici i pròpia i una mica de teca i cap a casa!!


Jordi.

2 comentaris:

  1. Cony! Molt llaminera aquesta opcio dels Monegros. El proper any s'en podria organitzar una bona colla.

    ResponElimina
  2. I tant.... L'any que ve anem!!!!

    ResponElimina