INFO

.AQUEST CAP DE SETMANA 13 D'ABRIL, SEMI-ESPECIAL A LA BRUFAGANYA. Sortim lloc habitual a 7:15h

13 de febrer 2011

SANT SALVADOR DE GUARDIOLA 12/02

El matí a les 08:00 al 092, després de unes indecisions es decideix anar a Sant Salvador de Guardiola (Cal Paco) on casi, casi tu mateix t’has de servir. Com que era un volta que ja l’havíem fet d’altres vegades, hem decidit fer-la al revés de com normalment es fa, així té un altre al·licient, com per exemple, fer estiraments, jugar amb les càmeres o  perdre al Ricard. I ja que encara estic una mica “patata” i tinc la por al cos per lo de la clavícula, he enganxat la “Gopro” al nen Armand, amb ell si que fa pachoca.
***************************************
Aprofito per a recordar-vos que el dissabte 19 ens trobarem al Canaletes a les 7:30 amb els cotxes que entre tots puguem dur. Anirem a Santa Coloma de Queralt on esmorzarem i vogirem en una ruta fantàstica que els GPS ens ajudaran a cloure amb èxit. Després dinarem com a germans i farem xefla fins que ens vingui de gust.
Va bé? Si és el vostre desig afegir-vos a l’esdeveniment, feu-ho saber als nostres vocals: el gran Xavi Enrique i el gran Joan Ramis, per e-mail, carta, radio, TV, blog, colom missatger, telèfon, com vosaltres us vagi bé perquè aquí si que tothom hi és convidat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada