INFO

.AQUEST CAP DE SETMANA 13 D'ABRIL, SEMI-ESPECIAL A LA BRUFAGANYA. Sortim lloc habitual a 7:15h

20 de gener 2019

CAL MAGINET-TOUS, 19 gener 2019


Dissabte d’altes pretensions: voler anar a la zona de Tous i seguir el recorregut de la Panna. Dit i fet, 8 pilots sobradament qualificats vàrem emprendre la marxa amb les mans i els peus gelats, però disposats a tot a l’hora de vèncer el gremlin del GPS que ens havia proposat el repte, és a dir en jordi. 
Cap a La Sala i rectes en direcció a Tous fins que vàrem interceptar el recorregut de la Panna i enllaçàrem amb els senders de la cursa. I, vatua l’olla si és un bon recorregut!!! És un trencacames d’allò més suculent, una autentica meravella. Abans d’esmorzar ja estàvem asmats! Només els membres més musculats i privilegiats van arribar sencers a Cal Maginet, orientats per l’olor dels xorissets frescos, això sí. 😊 
Postres de music i xarrups subvencionats pel membre que feia anys, abans d’emprendre la continuació del recorregut, encara amb més trencacames i uns trams de pujades i baixades que ens van fer xalar d’allò més. Només esperem el dia de tornar-hi amb en Joan, malaltó ell, pobret, per tal que es distregui i gaudeixi com un vedellet igual que ho vàrem fer nosaltres. 
Apa, fins la setmana vinent! Ah, i no us oblideu d’apuntar-vos al Sopar de la Cabra si encara no ho heu fet! Diuen que és tendra tendra! Slurrrrp!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada