INFO

..

06 de novembre 2016

SANT FELIU DE CODINES - CINGLES DE BERTÍ 05/11



Dijous i divendres només fèiem que mirar quin temps tindrìem el cap de setmana. Que si plou, que si no plou... al final 7 membres hem anat a fer la sortida sense por de rés, ni tant sols de mullar-nos, i no, no ha plogut. La sortida te lo seu, un bon grapat de kms on quasi be un 80% son per corriols i ja se sap, quan hi ha corriols els kms cauen poc a poc i el temps passa de pressa. Per això hem arribat a dinar a quarts de 4 tocats. Espectaculars les vistes les dels Cingles de Bertí.
Sant Feliu de Codines sempre ha estat un municipi amb molta història a les espatlles, situat al Vallès Oriental, a uns 500 metres sobre el nivell del mar. És un espai privilegiat que gaudeix d’un clima molt favorable i unes grans vistes de Sant Sadurní de Gallifa i del Vallès, ja que està situat als darrers contraforts dels Cingles de Bertí vers les terres més planes de la conca del Tenes i la riera de Caldes.
Actualment Sant Feliu de Codines té una població de més de 6000 habitants.
És un poble viu; durant l’any se celebren varies fires i festes com la fira de la carbassa, fira del rellotge, fira de Nadal, la Festa Major (celebrada el tercer cap de setmana de setembre), la baixada de llits i andròmines, Cirkàlia, la festa de Sant Antoni i l’Escudella de Carnestoltes entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada