INFO

..

15 de gener 2011

EL BRUCH 15/01


La facció dissident de l’exèrcit dels ACA ja ens passarà la seva crònica... Per la nostra part, en Joan Ramis demana saber alguna cosa de com ha anat avui i, amén de l’esmorzar (collonut) al Bar Anna, que ha tingut l’oportunitat de compartir amb nosaltres i la seva díscola clavícula, puc dir que hem fet uns corriols de mort amb el terreny de primera (la humitat justa, companys!). Anada per Can Maçana i tornada per La Pobla de Claramunt. Un cel blau que transmetia serenor en mirar-lo, una temperatura ideal... Mmmm!
Durant tot el trajecte, però, sis ciclistes ens hem mirat amb emocions contradictòries perquè trobàvem a faltar els nostres amics absents, gent que estimem, gent que volem saber com estan i com van, gent amb qui volem coincidir en els moments bons i en els moments dolents... «On és la resta dels meus amics?» m’he trobat preguntant-me en varis moments del matí... I el cor se m’encongia pensant que alguna cosa no faig bé, que no estaven a prop, que jo no podia estar a prop seu perquè no m’havien convidat a les seves activitats desitjades... I m’he trobat amb ànims positius de millorar i resoldre situacions específiques (les que siguin), tot i que necessito saber quines i com.
Encara tinc el cor contret. He de continuar pensant. Algú m’ajuda?
Salut a tots els meus amics! A tots sense excepció.
Màrius Mollà


P.D.: Sortida dedicada al Joan Balcells, Ròmul, Dani, Jesús i Lluis, els quals (si ho demanen) s'els hi fara arrivar el llistat de e-mails de la gent.
I per si algú no ho sabía, avui hi había assemblea anual dels ACA.

Joan Ramis

1 comentari: