INFO

.EL 27 D'ABRIL ESPECIAL A PINÓS.

16 de setembre 2023

CASTELLFOLLIT DEL BOIX, 16 setembre 2023


COMENÇA LA NOVA TEMPORADA 2024 i, plens d’il·lusió, talment nens amb sabates noves (pneumàtics nous en aquest cas), emprenem la marxa cap a Castellfollit del Boix passant per mig món, polígon industrial d’Igualada inclòs.
I què passa quan la gana comença a “apretar”? Doncs que hi ha sabates d’aquestes noves que dèiem que no són tan noves, de fet són velles i velles de collons... I més vell encara és el líquid que porten a dins, que ja estava sec en temps d’en Carrillo, tu! Prova, prova d’inflar si l’ase no vol creure... I encara us direm més: ja pots mirar de reparar un tubeless si la tireta de goma vulcanitzada se’t queda dins del pneumàtic en lloc de quedar-se obstruint el forat, ai las. TOTAL: la gent abnegada i saberuda es van quedar a reparar tot allò reparable (i prou que se’n van sortir fos com fos) i els altres... els altres ens en vàrem anar a demanar la taula i a encarregar les botifarres, què carai. És la divisió del treball que un tal Taylor va fer famosa, ves què.
A la tornada... la temporada comença bé: discreció. Però no en el sentit de mesura o moderació sinó de campi qui pugui, de “a discreció”, “a gust de cadascú”. Què hi ha més bonic i nostrat que la llibertat, eh? Va, feu bondat i fins la setmana que ve

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada