INFO

.AQUEST CAP DE SETMANA 13 D'ABRIL, SEMI-ESPECIAL A LA BRUFAGANYA. Sortim lloc habitual a 7:15h

24 de setembre 2022

LA PANADELLA, 24 setembre 2022


Dissabte de dubtes. Que si plou, que si no plou. On anem, cap on tirem. Lo primer ens ha respectat quasi bé tot el matí i solament a la tornada, a l’alçada de Jorba, ens ha remullat una miqueta. Lo segon s’ha acabat decidint anar a menjar cap i pota, i on es menja el cap i pota?, doncs a La Panadella, un lloc on els anys sembla que no hagin passat i el més nou que hi ha es el asfaltat de la carretera. L’anada per Jorba i Argensola ens ha servit per assabentar-nos que en un parell de mesos una parella argençolenca obrirà el bar-casal del poble d’Argençola. Tindrem un lloc nou per anar esmorzar, de totes maneres encara cal veure si son trempats (la parella), sembla que si. A La Panadella si esmorza sense presses, no nostres si no dels cambrers (cal paciència). Tot i que el temps era ajustat encara ens ha donat temps d’anar cap a La Tallada i, per la pista del circ, fer una visita a una figuera abans d'arribar a Copons, Sta Maria del Camí, Jorba i Igualada.


Com a curiositat mireu que diu d’Argençola la wikipedia castellana;

Argensola12​ (en catalán y oficialmente Argençola) es un municipio español de la provincia de Barcelona, en la comunidad autónoma de Cataluña, situado en la comarca de Noya. Tiene una población de 220 habitantes (INE 2021) y una extensión de 47,1 km² y se encuentra a 768 m de altitud.

Lo conforman ocho núcleos de población: Argençola, Clariana, Carbasí, Contraste, Planes de Ferran, Porquerisses, Santa María del Camino y Rocamora, y dos despoblados Albarells y La Goda.3 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada