INFO

.AQUEST CAP DE SETMANA 13 D'ABRIL, SEMI-ESPECIAL A LA BRUFAGANYA. Sortim lloc habitual a 7:15h

06 de juny 2016

EL BRUC 28/05



Aquest dissabte hem anat a un valor segur, que no per això menys divertit: El Bruc pel Camí de les Batalles. Quin bon dia que ens ha fet entre sol i broma estival.

“Broma” la que li han fet al company Ramis, que s’ha quedat ben fotut de bon matí amb un espai buit al garatge allà on pensava trobar la seva bici... El mateix que els ha passat a altres membres dels ACA en aquests últims temps. Quin collons de vida és aquesta que la gent que vol viure sense fotre brot et carda el que no és seu i et deixa indefens i impotent a tu que t’has treballat l’esforç de dinamitzar l’economia comprant-te una bici com Déu mana?!

Bé, procurarem sobreposar-nos al maldecap. Un dels nostres membres, en Xavi Enrique, com a pelegrinatge per a reivindicar un millor tracte per als ACA abnegats, se n’ha anat en solitari fins a Barcelona per a manifestar-se a la Plaça Sant Jaume davant d’en Puigdemon i la Colau tot demanant-los més seguretat per als garatges que guarden bicis alliberadores i no tanta per a bancs expropiats que guarden okupes alliberats... A veure si li faran cas. Els altres, en senyal de normalitat social vàrem tornar cap a casa fent via en direcció al camp de tir.

 Màrius

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada