INFO

..

17 d’agost 2015

TEMPS DE VACANCES (AGOST 2015) 01 d'agost

Amb l’objectiu de veure un xic per sobre com ha quedat la zona cremada la setmana passada, ens hem adreçat aquest dissabte a Sant Pau de la Guàrdia passant des de Can Macià fins a trobar la pista que va de Maians a Montserrat Park. Fa patir veure la zona cremada (i encara més sentir-ne l’olor) tot i la pluja caiguda durant el divendres. Si més no, l’aigua ha dissolt bona part de les cendres dins de la primera capa de terra i alguns pins han sobreviscut gràcies a la velocitat a la qual es desplaçaven les flames...

Nosaltres no sucumbim a la tristor que ens provoca aquesta desgràcia: mirem al futur amb determinació i gaudim de la colla en un esmorzar que renova forces per continuar treballant per la nostra terra. Llarga vida a la natura!

Màrius Mollà

08 d'agost
Companys i companyes que esteu de vacancetes,


Dissabte vàrem empescar-nos-les per a anar a Sant Guim i fer un sortida completeta que fos un combi perfecte de camins i carreteres. Com que no hi havia en Joan i només se’ns queixava la Cristina, vàrem aprofitar per a rodar i rodar, ara un caminoi, ara un tros de banda negra... Anada per Copons i gairebé a tocar del Molí de la Roda i tornada per Santa Maria del Camí i Jorba.
El dia ens va ben acompanyar perquè no va fer ni la calor d’aquestes últimes setmanes ni el sol lluent que crema la pell de les meninges. Gran jornada.
Enyorem (què hi farem) els companys que aprofiten les seves merescudes vacances...
Màrius

15 d'agost

3 comentaris:

  1. Sortida una miqueta durilla a veure el nostre amic artista de Argençola. Ens varem salta la Ramonada del ultim cop i vem anar directes a l'apat. Deu nido els companys que erem per estar a mitjans d'agost. El Josep Maria volia rentarse els peus, si o si, abans d'anar a Croacia, ( per allo de donar bona imatge dels catalans ) i li vem fer costat tots. Crec que algu fins i tot va aprofitar per tallarse les ungles a casa despres. Total, bon ambient com sempre, fins i tot sense els caps pensans, quexiques, xerpas i pernils...jijiji i sense desvandada fins a arribar a igualada.

    ResponElimina
  2. Falta el video de la rentada dels peus del JM

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina