INFO

...

01 de setembre 2013

DE VACANCES - AGOST 2013
Dia 10/08/13 – Sortida panorámica a Sant Joan de Mediona, (no se’n sap res més)

Dia 17/08/13 - Un parell de “tios” varen pedalar cap a La Llacuna, sense arribar-hi, i van esmorzar a la plaça de la Creu d’Igualada. Se’ls va donar 2 punts, per llàstima.

Dia 24/08/13 – Dissabte de Festa Major d’Igualada vam fer una sortida al Bruc. Després de les vacances hem trobat de tot, desde “rats penats” fins a bicicletes especials per a gent gran (veure aparcament de bicis)

Dia 31/08/13 – Sortida més o menys normal a un lloc no habitual, Castell de Rubió. Es veu que fa poc temps que el restaurant del Castell de Rubió el porten uns coneguts de la Cristina i mira, ens ha fet il.lusió anar-hi, peró quan hem arribat ja hem vist que la gresca la portava el grup Pedals que ens han fotut el cap com un timbal amb el xivarri que feien i, fins i tot, ens regalaven el seu “guia”. Hem celebrat Sant Ramon amb cava inclòs i quan hem sortit ens hem adonat que n’hi ha que estan pitjor que nosaltres. Avui el tema de conversa ha sigut sobre les noves tecnologies, concretament WhatsApp, e-mail, SMS i telèfons que només serveixen per trucar (encara en queden, doncs en Rómul en té un).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada