INFO

..

29 d’agost 2012

CAMPIÓ DEL MON


Tot s’acaba i precisament les vacances son una cosa que es troba molt a faltar quan no hi son. De totes maneres durant aquest dissabtes sempre hi ha hagut algun membre que a anat sortint de lo qual el metòdic Màrius ens ho ha anat fent saber amb la classificació al dia.
De totes maneres durant aquestes vacances ha passat un esdeveniment important del que l’esforç de l’Armand s’ha vist recompensat, us passo una petita crònica per tal de fer-vos saber, al qui no ho sàpiga ja, que tenim un campió del mon a la nostra colla.  
VISCA !!!!!!!!

L'Armand, malgrat que hem patit com mai en aquest campionat, ha fet un excel·lent paper i —després d’un segon lloc a França i les victòries a Catalunya i Itàlia— s'ha endut el títol de campió del món junior i ha quedat dins de l'scratch entre els “seleccionables” sènior/junior per a la categoria elit mundial (que era el seu objectiu des de menut); ara falta la decisió del Presídium per saber si el promocionen o no sense passar per sènior, però no pinta malament.

Be després d’això una cosa menys important, aquest dissabte s’ha anat a esmorzar a Sant Pere de Riudebitlles amb una calor de tornada que semblava talment que anéssim per el desert, fins hi tot les xitxarres cantaven al seu aire, peró el pas per el costat de la riera de Vallbona i l'aigua de Can Sola no ha tingut preu.

Aixó es tot....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada