INFO

.AQUEST CAP DE SETMANA 13 D'ABRIL, SEMI-ESPECIAL A LA BRUFAGANYA. Sortim lloc habitual a 7:15h

29 de gener 2012

LA LLACUNA 28/01

Dissabte amb una mica de pluja, si ens descuidem ho deixem tot per corre quan erem a Carme que és on la pluja ens ha calat més, però ha pogut les ganes de fer btt. La pujada per Can Feixes ja no hi ha excusa per posar el peu a terra dons l’han  arreglat i no hi ha les pedres ni els forats tot i que a dalt de tot el fang ha fet aturar a més d’un o una. El esmorzar a Cal Tiquets de La Llacuna ha sigut “complet” amb popets i patates fregides d’acompanyament.

La setmana passada, per problemes tècnics, us vaig fer el salt. Avui hi ha una petita mostra perquè no sigui dit de La Puda i la riera de Vallbona.


1 comentari:

  1. El Ramon Conesa Tejero
    Benvolguts companys,
    Dissabte 28 de gener es va constituir la nova junta de l'ACA que encapçalo com a president. Hem creat una adreça de correu electrònic pel nostre club: amicsciclistesanoia@hotmail.es. L'objectiu d'aquesta adreça és que tots vosaltres, com a membres del club, envieu un mail a la mateixa i podem crear un registre de tots els correus elèctronics. Això facilitarà molt la comunicació entre la junta i els socis, i al mateix temps podre'm explotar aquest mitjà de comunicació per moltes més coses: butlletins, classificacions, novetats... etc. El primer que farem serà enviar-vos una carta de presentació de la nova junta i explicar-vos algunes novetats..... Salut!!!

    ResponElimina