INFO

.AQUEST CAP DE SETMANA 13 D'ABRIL, SEMI-ESPECIAL A LA BRUFAGANYA. Sortim lloc habitual a 7:15h

18 d’octubre 2009

LLAVORSI 17/09


Feia dies que no sortiem d'excursió, ja n'haviem aplaçat dues, peró avui com que en teniem ganes ha sortit pro be, tot i que hi habia po de pasar fret.
Quan passavem per Gerri de la Sal la temperatura ens deia 2º i quan hem arrivat a Llavorsi, sorpresa dons llavors ens deia 10º, coses del canvi climàtic i el vent que bufava. Després de pendre un cafe en llet i pastetes al bar habitual de Llavorsí i de fer 4 Km per carretera, varem començar a pujar i pujar i pujar... cap a Montenartró per arrivar a Sant Joan de l'Erm i esmortzar entaulats a la terrassa.
Després baixar, baixar i baixar... fins a Sta Magdalena aon varem trobar gent d'Igualada "caçadors de bolets", que ens varen deixar la bandera igualadina per fer la foto conmemorativa.
I apa a pujar i pujar i pujar..... fin a la Creu de Bedet, lloc mes alt de l'excursió (1.960 m.) per agafar la pista i anar fins a Farrera (1.360 m.) agafar carretera i baixar a Tirvia passant per Burg.
A Tirvia hem dinat a "Cal Nadalet" aon cada dia es superan i tenen camareres més "simpàtiques", després cap a Llavorsí baixant per el sender que també fan servir els caballs, bé alguns membres han retallat per el mitg de un camp i carretera, ja que estaben cansats de pujar i de punxades.

3 comentaris:

  1. Aquests Convergents no paren de passeijar per les muntanyes. Anys endarrera ens trobem al Pujolet i al Felip Puig. Ara ens trobem al Marc Castells i a ex-regidors del CIU..... Que ens empaiten?
    L'abonim de sempre.

    ResponElimina
  2. El pobre acabara amb la familia

    ResponElimina
  3. joanet...! soc el president del teu club de fans!!!

    julià

    ResponElimina