INFO

..

22 de març 2009

TORREDEMBARRA 21/03

Sortida especial a Torredembarra sense "mosso" peró amb "Manolillo"

Fotos...

Apart de pedalar 90 Km (segons dades oficials del controlador Màrius) un dels millors moments després de esmortzar i dinar (quin pernil deia el Rossend), ha sigut la tornada de autocar amb coloqui del Manolillo. (Aquest ja comença a ser un especialiste en amenitzar les tornades de autocar), oi ???????

Videos
  1. Torredembarra 1
  2. Torredembarra 2
  3. Montagut
  4. La cabreta
Un tema que també ha tingut exit ha sigut la pelambrera del Armand. Conseguirem que es talli el cabell ??



5 comentaris:

  1. La sortida a Torredembarra va esta de conya. L'esmorçar i dinar per supossat, pero la sortida també força bé. Recodo que no vam trobar cap "piedra en el camino". Sembla que va se dura. Alguns arribaven al dinar al frankfurt de La Riera de Gaia per carreterara, d'altres durant tota la volta van inerir 30 € de productes isotonics i revigoritzans....., pero la majoria ens vam fotra tot el paril de les bandejes, pero...... pregunto: A TORREDEMBARRA I A PLATGE, ALGU LA VEURE???.
    Rossend.

    ResponElimina
  2. Se suposa que a Torredembarra hi ha platja; però vosaltres la única massa de líquid que vau veure no va ser el mar, va ser la gran quantitat de cervesa/vi/JB/cava/licors varis/isostar/... que us vau beure durant els àpats.
    D'aquesta manera com volieu veure el mar i la platja???
    Firmat: la vostra estimada Pataky

    ResponElimina
  3. Hola Pataky, que vas ser abduïda per la pujada, dons al arribar a dalt, et buscava i no vaig trobar. De totes maneres la pujada esta molt mes be que la que jo els volia portar.
    P.d. No truquis per Mobil els dissabtes de 08h, a 16h (últimament ho fas força be)

    Xavi

    ResponElimina
  4. Hola Xavi, no vaig ser abduïda, simplement vaig marxar; encara us crido ara per dir-vos que marxava. Només es van acomiadar de mi el Lluís i el Jordi. Estic contenta que us agradés tant i això que dubtàveu...! Algun altre dia ja us ensenyaré altres camins. Sobre el mòbil... sí que és veritat que jo he trucat alguna vegada, però NO SEMPRE!!!! I últimament també ho he fet, el que passa és que vosaltres ni us adoneu, i hi ha algú altre que també el truca. Però jo encara espero la trucada a les 8 del matí, jejeje

    Elsa (Pataky)

    ResponElimina
  5. Amic Jan, felicitats una vegada mes.Poc a poc es va millorant el blog.

    PER A QUI NO ESTIGUI AL CAS I NO CONEIXI D'APROP ELS EVENTS DEL CLUB, cal dir-vos que els Amics Ciclistes Anoia -Secció de Carretera-el passat divendres día 10 d'abril,va organitzar un any més la clàsica "VOLTA A PRADES". Va consistir en una excursió que sortia a les 7:00h. del Canaletes. Erem un total de 22 persones-CALAVERES- direcció Pont d'Armentera, Valls i per esmorzar a .L'esmorçar, ja organitzat desde Igualada, va ser d'estovalles llarges i servit per un "gentil camarer" ros tenyit. Just al acava d'esmorçar va començar la pluja, pero.... els mes atrevits van continuar direcció a Prades pujant per La Riva (15 persones aprox.), i els més acollonits (7 persons) vam anar direcció Montblanc direcció Igualada. Tot molt ven organitzat, pero l'engoixa em deixa "CAO".Pujant el Coll de Deu-Gràcies (degut al meu estat fisic) em vaig quedar sol al darrera, per supossat. Al arribar a dalt no hi havia ningù esperant. Feina una pluja impressionant, baixant per la carretera de Sta. Coloma de Queralt les patinades eren constants. Segons podia em fixava per les cunetes per si hi havia algún "CALAVERA DESPENYAT". De tot aixó ja fà 4 dies i dels ùnics que em consta que han arribat a Igualada son els que van pujar a Prades, pero dels que vam escursar la volta no en sé rés. No sé si estàndespenyats. Visca la solidaritat dels CALAVERES.
    Rossend

    ResponElimina