INFO

..

16 de setembre 2023

CASTELLFOLLIT DEL BOIX, 16 setembre 2023


COMENÇA LA NOVA TEMPORADA 2024 i, plens d’il·lusió, talment nens amb sabates noves (pneumàtics nous en aquest cas), emprenem la marxa cap a Castellfollit del Boix passant per mig món, polígon industrial d’Igualada inclòs.
I què passa quan la gana comença a “apretar”? Doncs que hi ha sabates d’aquestes noves que dèiem que no són tan noves, de fet són velles i velles de collons... I més vell encara és el líquid que porten a dins, que ja estava sec en temps d’en Carrillo, tu! Prova, prova d’inflar si l’ase no vol creure... I encara us direm més: ja pots mirar de reparar un tubeless si la tireta de goma vulcanitzada se’t queda dins del pneumàtic en lloc de quedar-se obstruint el forat, ai las. TOTAL: la gent abnegada i saberuda es van quedar a reparar tot allò reparable (i prou que se’n van sortir fos com fos) i els altres... els altres ens en vàrem anar a demanar la taula i a encarregar les botifarres, què carai. És la divisió del treball que un tal Taylor va fer famosa, ves què.
A la tornada... la temporada comença bé: discreció. Però no en el sentit de mesura o moderació sinó de campi qui pugui, de “a discreció”, “a gust de cadascú”. Què hi ha més bonic i nostrat que la llibertat, eh? Va, feu bondat i fins la setmana que ve

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada