INFO

.AQUEST CAP DE SETMANA 13 D'ABRIL, SEMI-ESPECIAL A LA BRUFAGANYA. Sortim lloc habitual a 7:15h

22 d’octubre 2022

MIRAVINYA LA CADIRA, 22 octubre 2022


Dissabte d'octubre, dissabte de sortida, dissabte de celebració, dissabte d'aniversari, però no dissabte de tardor... buff quina calor...i és que si no fos perquè a les 8 encara és fosc, ningú diria que l'any va avançant en les seves estacions.
Avui cap a Sant Pere de Riudebitlles, on hem menjat rovellons i les primeres carxofes de l'any per celebrar les 57 tardors d'un dels nostres!!!... I és que van caient oi..., els anys eh!!!, bé també el que fa anys, oix moix... per sort és de goma i rebota, així com el Joan, que no rebota, però fa que rebotin, i ara no pot sortir per una trompada dels Moixiganguers, tot i així s'ha presentat a fer l'aleta... I és què és molt gran, no d'edat, que també, si no de Cap de colla!!!.

La ruta en si, variada i divertida per arribar a un dels miradors de les vinyes del Penedès "miravinya la cadira", val la pena anar-hi per l'espectacular vista de Montserrat més que per les vinyes...i és que som fans de la muntanya, segurament la més emblemàtica de Catalunya!!!

 

🅡by Jordi



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada