INFO

..

07 de maig 2022

LA PANADELLA, 07 MAIG 2022

 

Són les 8 del matí d'un nou dissabte i els TOSSUTS ens retrobem al Central Park d'Igualada, avui tot i que faltaven alguns fotuts i viatgers, hem estat 10 els que hem fet el tradicional sorteig del nostre destí. A les boletes, Rajadell, Sant Guim, Montfalcó, el Panna, etc.. tots amb els seus pros i contres ben argumentats. Al final li ha tocat a La Panadella que feia dies no ens veien (bé en bici, algun moteru i va sovint, i ja és com de la casa).

Es tractava de fer quelcom diferent per anar-hi, però no hi ha gaire opcions, hem optat per fer el senderet del Mestral i disfrutar de veure patir els elèctrics pujant les escales de les monges, enllaç amb el sender secret cap a la Sala i amb els joves una mica desfogats, ja hem pogut encarar una mica de carril bici fins al trencall del burro, direcció Porquerises i Argençola passant per el camí amagat que porta a Albarells (al final el pagès haurà ampliat tot el sembrat i ja no podrem passar...), d'Argençola a la Panadella per el senderet trialer que teníem clar que voliem fer i pujada a Bellmunt.

L'esmorzar al Parada, molt bo i ràpid, que ens ha permès una tornada per els senders dels molins, amb parada inclosa a fer foto de grup en un dels pocs camps de colza que encara queden florits.

I ha qui recorda com de petit veia passar els camions per la finestra del Hostal Parada i això que ens sentim joves!!!

 

*by Jordi Lamolla



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada