INFO

..

28 de maig 2017

BADALONA - SOHO FIT 27/05



La sortida especial, organitzada pel company Ferran, va tenir hora de sortida a les 9:00 des del SOHO FIT de Badalona. Imponderables mecànics van fer que la comitiva que es desplaçava des d’Igualada hagués de sortir una hora més tard del que s’havia previst.
El sherpa de la jornada va ser en Sergi López, un armari mirall molt simpàtic de 100Kg de pes, que ens va guiar fora de l’àrea de connexions ràpides de la ciutat i ens va fer enfilar muntanya amunt. La fotografia de Badalona i Barcelona des de dalt és per no perdre-se-la. Com pot viure tanta gent junta allà? Algun misteri deu tenir aquella munió d’edificis que manté a dins les seves formiquetes dia rere dia...
La baixada a Can Ruti per un sender de sauló i morfologia especial i desconeguda per a nosaltres en va fer xalar d’allò més. Més d’aquests en tinguéssim (es podia baixar realment de pressa!).
Esmorzar a l’Oliva, un restaurant que és societat gastronòmica des del 1902. Servei (ultra) ràpid i bona teca, tot i que ens vàrem contenir perquè el migdia amenaçava paella..
Sortint d’esmorzar, una altra pujadeta i visita cultural a un pinacle d’intercanvis de favors que es veu que és molt conegut per allà... S’ha de saber de tot, no? Nova baixada i llavors al Sergi li va donar per ser guia de la ciutat: vàrem recórrer una bona part dels jardins del Besós, gairebé fins a la seva desembocadura (allà on Enher té una central tèrmica que fa les delícies del consum elèctric de Barcelona i part de l’estranger). Des d’allà, vorejant el litoral, cap a Badalona. Vàrem recórrer des del Besós fins al Masnou. Per qui no ho hagi fet, distracció turística que no està gens malament com a introducció al Maresme. Ep! I sense oblidar la parada i foto amb el simi darwinià d’Anís del Mono, que és delícia i patrimoni de la humanitat badalonina i que vàrem abraçar de totes les maneres possibles, de tant que ens va agradar.
Dutxa de luxe al SOHO FIT, després d’una breu classe d’spinning a càrrec del mestre Ferran, i... paella gran i boníssima a La Donzella (Club de platja des de 1929 - Badalona) que just ha obert fa una setmana i que té unes “vistes” al mar que vàrem aprofitar de bo de bo... Quines vistes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada