INFO

.AQUEST CAP DE SETMANA 13 D'ABRIL, SEMI-ESPECIAL A LA BRUFAGANYA. Sortim lloc habitual a 7:15h

22 de gener 2015

LA LLACUNA 17/01 - BUTICLETADA

Passades les 8 del matí van desembarcar el grup de Buticletaires de Terrassa al pàrquing de la Petromiralles. Al mateix temps arribaven els Talibans. L'organització ens va recomanar de portar frontal i el vàrem utilitzar per gaudir de la cova de la Censada, que sorprenentment anava engolint ciclistes i no en sortia cap ;-).  De manera esglaonada i molt tranquil·lament es va arribar a esmorzar on van deborar 45 botifarres a cal Tiquets.Els ACA van marxar per la directa per ser a Igualada a l'hora de dinar. Els buticletaires s'ho van agafar amb més calma, gaudint de la font del Plà Novell i de les vistes de Can Feixes,  encara de clar es va arribar als cotxes.
Va ser tota una experiència que tanta gent i tant diversa pogués gaudir d'una mateixa sortida: Moltes gràcies a tothom!!!  
Jordi Coma.


Al company Jordi Comaposada no se li ha acudit altra dolenteria avui que convidar a una (gran) colla de Terrassa a una excursioneta per l’Anoia… Ni curts ni peressossos ens hem trobat sobre les 8 al Petromiralles que hi ha a tocar del Rec i plegats (més aviat mal barrejats) hem orientat el hipieses cap a La Llacuna, no fos que pujant per la Censada perdéssim algun membre amb membre o algun membre sense membre. Com que calia donar contingut a la sortida, el company Coma ha ordit una parada (sense fonda, però amb fondo; fondo que, per cert, no hem trobat) a la Cova de la Censada.
Hem aparcat les quaranta bicis a l’entrada de la cova i, talment fóssim el De la Cuadra Salcedo, ens hem endinsat amb les lots cap al centre de la terra. Impressionant el microclima de la cova: ni mica ni molla ni puça del fred que a fora feia! I avall, avall, avall que hem anat tirant tallant la foscor més absoluta amb els nostres potents feixos de llum. I és que als ACA+terrassencs, res no ens atura. Bé, sí, la poreta i la gana ens han fet sortir novament a l’exterior al cap d’una estoneta per a adreçar-nos a tota castanya cap a Cal Tiquets. Allà sí que la cosa ha agafat llum i color amb les seques amb botifarra i pa amb tomàquet. I allà sí que cosa ha tirat avall avall, fins a trobar el cafè, vaja.
Les persones responsables (és a dir els ACA) hem tornat a una hora decent perquè fem veure que a casa ens esperen, però els de Terrassa s’han tirat a la xerinola desenfrenada tan pròpia de les terres de La Llacuna i sembla ser que a les cinc de la tarda encara no hi ha notícia del seu paraderu. Es parla d’una abducció en massa orquestrada des de Sabadell; no és segur que seguim informant al respecte perquè et tema s’ha tornat molt perillós i no voldríem que als ACA se’ns relacionés amb els misteris del Vallès Occidental, que dos es barallaven i el tercer va prendre mal...
Una cordial salutació als buticleters.
Màrius Mollà.

1 comentari:

  1. Màrius, moltes felicitats per "l' article boticlataire".
    La festa va estar fantàstica.
    Moltes gràcies!

    ResponElimina