INFO

..

10 de febrer 2013

SANT PERE DE RIUDEBITLLES 09/02Renoi quina glaçada, el fred del matí no te benevolència amb ningú i a tots ens dona pel sac, a uns per les orelles, altres per les mans i fins i tot arriba als peus.

Avui ha sigut un dissabte ple de aturades, des de punxades de tots els colors, seients que s’abaixen, neumàtics que s’escagassen i canvis que donen la volta.

A partir d’avui s’està pensant molt seriosament incorporar al reglament la obligació de passar la ITV (sense trampa) per vindre els dissabtes en btt, ja que no hi ha dret que la gent vingui amb càmeres amb 5 o 6 parxes o neumàtics slics (Eh Màrius !!!!).

O sigui que quasi bé hem estat tant de temps parats com a sobre la bicicleta però no cal a dir que ens ho hem passat collonut ja que el riure i les bestieses, faci fred o calor i “problemes”, es una cosa que va lligada a la banda.

Avui ha tocat Sant Pere de Riudebitlles amb esmorzar amb patates fregides, que a la canalla els hi encanta (i als grans també), i músic (justet però entonava bé gracies al moscatell).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada