INFO

..

23 de setembre 2012

MARGANELL 22/09



Avui s’acaba l’estiu i comença la tardor, un dia més on de ben segur l’esperit independentista enganxarà a algú més gràcies a les manifestacions que rebem per part del Govern Central. L’estiu s’acaba en el procés natural del temps però aquí tot just estem a la primavera en quan a la creació de un nou estat.
Això be perquè un altre vegada s’ha parlat força de la “nova” situació que patim a Catalunya, encara que nosaltres lògicament continuem amb les sortides del dissabte. Avui hem fet una ruta nova a Marganell on com ha de ser també hi ha el restaurant “Can Jaume” on s’esmorza prou bé. Avui les fotos i vídeo son d’en Xavi el qual s’ha esforçat per que es pugui veure situacions i paisatges de la sortida.
Avui també hem comptat amb la companyia d’en Josep Cuadros que ja feia tant de temps que no venia, que al 092 quasi li preguntem que collons feia allà.
Ah!!, per aquells que les noves tecnologies se li fan pesades que comencin a aprendre com funciona el twitter dons al nostre gran orador Màrius se l’hi ha fotut al cap de crear un hashtag. Apa dons, al qui li soni a “xino” que comenci a posar-se al dia que si al Màrius se li fot a la xaveta de ben segur que .............
Visca Catalunya, visca els catalans i visca els ACA, l’Anoia i Fuentealbilla.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada