INFO

.AQUEST CAP DE SETMANA 13 D'ABRIL, SEMI-ESPECIAL A LA BRUFAGANYA. Sortim lloc habitual a 7:15h

17 de juny 2012

SANT PERE RIUDEVITLLES 16/06


Avui ens hem decidir per una ruta direcció sud i hem anat a parar a Sant Pere de Riudebitlles davant d’un plat amb bona carn feta a la barbacoa... Comencen a ser proverbials els “pinxos” i la xistorra d’aquesta casa i la veritat és que no és una fama immerescuda... Mmmm!

A falta del nostre reporter habitual, ens hem repartit la feina el fotògraf i cineasta Xavi Enrique i un servidor, que em limito a posar la semàntica en ordre de tal manera que quedi aquí palès l’agraïment als nostres companys Moisès i Anna. Ells són els que ens han obsequiat a la tornada amb una estada ―totalment gratuïta― en un ressort que tenen muntat a casa seva.

Unes noies (i nois) molt servicials ens han servit una aperitiu a peu dels banys termals. No cal dir que, en temps de crisi i trinxera com són els actuals, les seves atencions han estat un plaer celestial. Celestial i bestial, companys, perquè la temperatura ha merescut això i més i els nostres cossos ―castigats com mai per les sacsejades de la guerra― ho han agraït de valent.

Així doncs, moltes gràcies a la parella filantròpica del dia i, per extensió, a tots aquells membres de la colla que de tant en tant es sacrifiquen per la colla dels ACA i proporcionen a les nostres vides una activitat extraordinària i un oasi de somriures, de riures i felicitat. De tot cor, GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada