INFO

..

04 de juliol 2010

EL BRUCH 03/07


Això va millorant, avui érem 8 i hem fet 55 Km.. Sortida de GPS, dons hem seguit un track de un benéit que ens ha fet anar de cul una estona, entre que no l’interpretava be i ell que s’equivocava i tirava enrere trossos de camí ja fets. De totes maneres aviat ho hem tingut arreglat i ens hem parat a esmorzar a El Bruch i el track hem decidit que el donguin. Ah ! si aneu-ho a El Bruch no us perdeu “La Timbalera del Bruch”, val la pena.

Com que ahir es va celebrar els “50” del Rómul i es va anar a dormir tard, avui hi havia algú que no aguantava el ritme.

La setmana que bé, un altre sortida sorpresa. I per fer cultureta unes quantes dades de El Bruch, a veure si així anem coneixent la comarca sencera i no només els bars.

Bruch[1] (en catalán y oficialmente El Bruc) es un municipio de Cataluña, España. Perteneciente a la provincia de Barcelona, en la comarca de Anoia.

Tiene una población de 1.904 habitantes (INE 2009), que reciben al gentilicio de bruguenses, y un término municipal de 47,21 km². Se encuentra a una altitud de 452 m, dista 47 km de Barcelona. Cuenta con cinco núcleos de población: El Bruc, El Bruc Residencial, Montserrat Parc, Sant Pau de la Guàrdia y Les Cases d'en Massachs.

El tamborilero del Bruch.

2 comentaris:

  1. Ja tenim substitut pel Rossend!

    ResponElimina
  2. Epps!.Que consti que el Rossend NO HA DE SER SUBSTITUIT per ningù. Quant estigui recuperat de les seves lesions personals tornarà. I si a "qui li piqui que es rasqui" COLLA MARICONS!!!

    ResponElimina