INFO

..

11 de setembre 2009

CELEBRANT EL BI6000

Ostia quin sopar, hi habia de tot ja que "tots" hi erem. Un aplaudiment per la bona acollida de la familia Sanchez-Enrique (sort del seny de la Maritxu), un altre per el esforç del càmera (que a més de filmar, fot un gazpacho "empepinat" de collons), un altre per el dels acudits, que cada dia son més dolents (aqui no hi ha seny ni de la Elsa), un altre per el "farrero" (sort que la Carola el frena), un altre per el nostre "gran president" (quin domini picant l'ollet), un altre per la incambiable Anna (aquesta si que riu) i un altre per els "sherpes", per la paciéncia en seguir el nostre camí i per aguantar-nos.
Aquí teni-ho un tros de vídeo "inedit" del BI6000......... i també les fotos del sopar.

4 comentaris:

  1. Epps! Mirant les fotos s'hi veu una persona no identificada en l'escrit. S'hi veu l'Anna,l'Enrique, el Quilez,el Coma amb ella, la Martixu i ell, la Carme i el "ticher", els xerpes, l'abandonatg d'en Moises, pero....al fons de la taula i a la dreta, qui hi ha?. Ningù en parla.

    ResponElimina
  2. Very good anonim!!!
    Efectivament es tacta del Ràmis Xic (ni que de fet el xic semblqa "son pare").
    a reveure.

    ResponElimina
  3. Compaaanysss! aveure quan cullons us registreu com a membres en el blog!! que només en som tres i de fa molt de temps. baja quin cullons de banda !!

    EL PRESI

    ResponElimina