INFO

..

18 d’abril 2015

RAJADELL 11/04Avui, encara amb la ressaca de la Setmana Santa, no hem recuperat tots els membres, tot i que sí les ganes de fer bastants km (s’apropa Sant Llorenç). Així, doncs, ens hem adreçat cap a un dels destins més desitjats i, alhora, més temuts: Rajadell. Per Can Roca i Mas del Tronc hem anat al Castell de Castellar, que és patrimoni del Cardener i s’està reconstruint de mica en mica. Hem de saber que aquest castell va ser útil com a defensa, però també com a masoveria, perquè tenia dependències com per albergar a una petita població que es cuidava del bestiar i dels camps de la contrada.

A Rajadell ens hem refet (ja sabem tots a base de què) i amb la panxa plena (per no dir pleníssima)... CAP A LA ZETA! Només de veure-la ja fa feredat. I aquell coi de pi que hi ha a dalt a la punta... més valdria que no hi fos, perquè així no el podríem mirar i no ens semblaria que el van trasplantant mentre nosaltres pugem cap allà. ;-)

Per sort, una vegada arribats a Castellfollit del Boix, ens ha rebut al seu cau l’amic Ramon Torras; ens ha tret uns quintos, unes patatones i... alcohol d’alta graduació. Abans de veure triple, però, hem marxat “esperitats”, com sinó?

De  baixada, la desbandada habitual i cadascú ha triat segon els color de terra que més li convenia: o bé el blanc pols i bé el fosc quitrà... Per sort, a l’Anoia n’hi ha per tots els gustos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada