INFO

..

13 de juny 2010

RAJADELL 12/06



Fa 15 dies que varem anar al Bruch, però no havia tingut temps de penjar la sortida. Va ser una ruta amb fauna diversa i amb pujades constants. Vam intentar fer-la una mica més llarga passan't per La Bauma de Can Solà.







Avui ja en hem feta una que normalment es llarga (Rajadell) però l’hem complicat al tornar dons ens hem perdut una mica (no hi havia ni el Rómul ni el Ramón), el Manolillo l’hi ha agafat un “pet” i s’ha quedat a Castellfollit , quan tornaven, a fer una “Coca Cola” per recuperar-se, ja en va aprenent tot i que encara fuma massa. La ruta l’hem fet al revés, o sigui hem pujat fins el Cogolló i després hem baixat per la “Z”, i després d’esmorzar es quan hem agafat un altre pista que teòricament era més planera però al final tot pujava. Aquesta setmana n’hi havia uns quans que han anat als Pedals d’Occitània i la setmana que bé en som uns altres que anem a fer la Pirinés Epic Trail. Ja ens ho explicarem.

2 comentaris:

  1. La madre que os pario... Hasta el lunes no me recupere... Destructores que sois unos destructores... Pero ahora me voy a entrenar para poder con la 3 edad... jejeje... Ah! alguien sale este sabado? ¡Ramis haber si colocas un chat para hablar con los que estan conectados!

    ResponElimina
  2. Manolillo, si no pots... t'entrenes!

    ResponElimina